Nyheter förskoleklass

Snart dags för förskoleklass läsåret 2021-2022?
2020-11-25 kl. 11.19

Digitalt informationsmöte om förskoleklass inför hösten 2021 hålls onsdagen den 13 januari kl 18.

Till vårdnadshavare,
Vi på Lindgårdsskolan gör vad vi kan för att bidra till minskad smittspridning av coronaviruet. Därför kommer informationsmötet för vårdnadshavare vars barn ska börja i förskoleklass HT-21 att hållas digitalt via Teams.

Vi kommer att starta två förskoleklasser till hösten och har därmed lediga platser!

12/1 kl 18.30 vårdnadshavare vars barn går på förskolan Linden

13/1 kl 18.00 vårdnadshavare som redan står i kö till oss eller som funderar på att ställa sitt barn i kö till Lindgårdsskolan.

Skriv ett mejl till sandra.rebermark@lindgardsskolan.se för att få en länk till mötet.

Vi ses!
Sandra Rebermark, rektor

Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Skolan har 230 elever i fyra skolenheter varpå förskoleklass och fritids är en enhet och delar skolhus. Skolan har en väl fungerande elevhälsa och skoladministration. Förskoleklasserna håller till i Sjövillan på Kyrkvägen (se bilden).

Skribent: Cecilia Kjellin Eriksson