Ikon som visar att sidan läses in

Nyheter år 4-6

Vi söker en lärare år 4-6
2023-07-17 kl. 13.36

Lindgårdsskolan söker en lärare på heltid till år 4-6 i matematik, NO-ämnen, SO-ämnen och/eller svenska.

Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta och har ca 300 elever i fyra skolhus. Lindgårdsskolan har en välfungerande elevhälsa och skoladministration och du kommer vara i sällskap av stöttande, erfarna och kompetenta kollegor. Skolan kännetecknas av ett positivt skolklimat, personalens engagemang och pedagogisk skicklighet.

Nu finns chansen att bli en del av vårt team på Lindhallen! Välkommen till Lindgårdsskolan - en skola att växa och utvecklas på.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som innehar lärarlegitimation, är professionell och engagerad i ditt möte med eleverna. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta samt är en fena på att skapa goda relationer till elever så väl som vårdnadshavare och kollegor. Ett språkutvecklande arbetssätt och erfarenhet av arbete med tillgänglig lärmiljö är meriterande. Din undervisning har en vetenskaplig grund och vilar även på beprövad erfarenhet. Du kommer att undervisa i klasser på mellanstadiet. Du tillhör ett eminent arbetslag som samverkar kring alla elever, trygghet och studiero. Arbetslaget har en heltidsmentor.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet, ledaregenskaper och förmågan att samarbeta i team. Vi har en förstelärare i matematik som tillsammans med arbetslaget och ämneslärare verkar för att utveckla undervisningen samt skickligheten kring bedömning och betygssättning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde läsåret 23-24 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar 40 timmars arbetsvecka och semestertjänst, förtroendetid samt fridagar.

Sista ansökningsdag: 10 oktober. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande.

Utdrag från belastningsregistret krävs. Lärarlegitimation är ett krav. 

Kontaktperson: Sandra Rebermark, rektor tel 0223-434 46, epost: sandra.rebermark@lindgardsskolan.se

Facklig företrädare: Carina Bredin, Sveriges lärare. epost: carina.bredin@lindgardsskolan.se

Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk. Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Skribent: Cecilia Kjellin Eriksson
Lindgårdsskolans skolexpedition     Adress: Kyrkvägen 7 (Box 2012) 737 02 Fagersta     Telefon: 0223-434 49