Ikon som visar att sidan läses in

Nyheter år 4-6

Vi söker en lärare i MA/NO år 4-6
2023-02-22 kl. 10.29

Lindgårdsskolan söker en lärare på heltid i MA/NO år 4-6

Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta och har ca 300 elever i fyra skolhus. Lindgårdsskolan har en välfungerande elevhälsa och skoladministration och du kommer vara i sällskap av stöttande, erfarna och kompetenta kollegor. Skolan kännetecknas av ett positivt skolklimat, personalens engagemang och pedagogisk skicklighet.

Nu finns chansen att bli en del av vårt team på Lindhallen! Välkommen till Lindgårdsskolan - en skola att växa och utvecklas på.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som innehar lärarlegitimation, är professionell och engagerad i ditt möte med eleverna. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta samt är en fena på att skapa goda relationer till elever så väl som vårdnadshavare och kollegor. Ett språkutvecklande arbetssätt och erfarenhet av arbete med tillgänglig lärmiljö är meriterande. Din undervisning har en vetenskaplig grund och vilar även på beprövad erfarenhet. Du kommer att undervisa i flera klasser samt vara klassmentor för en av klasserna och exempelvis hålla i klassens utvecklingssamtal och föräldramöten med en mentorskollega. Du tillhör ett eminent arbetslag som samverkar kring alla elever, trygghet och studiero. 

Stor vikt läggs på personlig lämplighet, ledaregenskaper och förmågan att samarbeta i team. Vi har en förstelärare i matematik som tillsammans med arbetslaget och ämneslärare verkar för att utveckla undervisningen samt skickligheten kring bedömning och betygssättning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 14 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar 40 timmars arbetsvecka och semestertjänst samt fridagar.

Sista ansökningsdag: 12 maj. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande.

Lärarlegitimation är ett krav och utdrag från belastningsregistret krävs.

Kontaktperson: Sandra Rebermark, rektor tel 0223-434 46. epost: sandra.rebermark@lindgardsskolan.se

Facklig företrädare Sveriges lärare: Yachak Arone Nunez epost: yachak.a.nunez@lindgardsskolan.se

Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk. Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan: skickas till rekrytering@lindgardsskolan.se

Skribent: Cecilia Kjellin Eriksson
Lindgårdsskolans skolexpedition     Adress: Kyrkvägen 7 (Box 2012) 737 02 Fagersta     Telefon: 0223-434 49