Ikon som visar att sidan läses in

Nyheter år 7-9

Vi söker en lärare i tyska i år 6-9
2023-02-22 kl. 11.15

Lindgårdsskolan söker en lärare i tyska i år 6-9 på deltid. Tjänsten kan kombineras med annat ämne om lärarlegitimation finns.

Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta och har ca 300 elever i fyra skolhus. Lindgårdsskolan har en välfungerande elevhälsa och skoladministration och du kommer vara i sällskap av stöttande, erfarna och kompetenta kollegor. Skolan kännetecknas av ett positivt skolklimat, personalens engagemang och pedagogisk skicklighet.

Nu finns chansen att bli en del av vårt team på Lindhallen och Sturen! Välkommen till Lindgårdsskolan - en skola att växa och utvecklas på.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som innehar lärarlegitimation, är professionell och engagerad med behörighet att undervisa i moderna språk; tyska, för åk 6-9.

Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta samt skapa goda relationer. Ett språkutvecklande arbetssätt och erfarenhet av arbete med tillgänglig lärmiljö är meriterande. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som samverkar kring eleverna.

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, ledaregenskaper och förmågan att samarbeta i team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid med tillträde den 14 augusti 2023 eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att kombineras med annat ämne om lärarlegitimation finns.

Vi tillämpar 40 timmars arbetsvecka och semestertjänst.

Sista ansökningsdag: 12 maj.

Kontaktperson: Sandra Rebermark, rektor tel 0223-434 46. epost: sandra.rebermark@lindgardsskolan.se

Facklig företrädare Sveriges lärare: Yachak Arone Nunez epost: yachak.a.nunez@lindgardsskolan.se

Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk. Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Ansökan: skickas till rekrytering@lindgardsskolan.se

Skribent: Cecilia Kjellin Eriksson
Lindgårdsskolans skolexpedition     Adress: Kyrkvägen 7 (Box 2012) 737 02 Fagersta     Telefon: 0223-434 49