Nyheter år 4-6

Lindgårdsskolan söker en lärare år 4-6
2019-06-20 kl. 12.57

Lindgårdsskolan söker en lärare år 4-6 100%.

Lindgårdsskolan F-9 är en friskola som drivs av Västanfors Västervåla församling, Svenska kyrkan i Fagersta. Lindgårdsskolan är en liten skola med ca 200 elever, varav ca 60 elever i år 4-6. Vi söker Dig som är lärare med behörighet för undervisning i år 4-6. Vilka ämnen Du ska undervisa i kommer vi överens om beroende på vilka behörigheter du har samt vad som redan finns på skolan. Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet, är lösningsfokuserad, har lätt för att skapa goda relationer och ser möjligheter i förändringar. Då skolan är liten har vi korta beslutsvägar och det finns goda möjligheter för dig att påverka din arbetssituation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde den 12 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar 40 timmars arbetsvecka och semestertjänst. I tjänsten ingår 7 st fridagar för lärare.

Sista ansökningsdag: 8 juli. Rekrytering sker fortlöpande.

Kontaktperson: Jennie Svedberg, rektor tel 0223-434 44

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Maria Liljeqvist maria.liljeqvist@lindgardsskolan.se

Vi ser fram emot din ansökan med sedvanliga betygshandlingar och löneanspråk.

Ansökan: skickas till jennie.svedberg@lindgardsskolan.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetsgivare
Västanfors Västervåla församling